11295

Το Σάββατο 16/5/2015 έλαβε χώρα με την παρουσία τοπικών ΜΜΕ, η πρώτη μικτή επιτήρηση ποταμών Βοϊδομάτη - Αώου από μέλη των Δ.Σ. των 3 Συλλόγων Ερασιτεχνικής Αλιείας (Α.Σ.Ε.Α.Ιωαννίνων, Α.Σ.Ε.Α. Κόνιτσας & Πανελληνίου Συλλόγου Fly Fishing & Προστασίας Αγριας Πέστροφας "ΑΣΤΡΑΙΟΣ" με την συνδρομή (σε μέσα και προσωπικό) του Αστυνομικού Τμήματος Κόνιτσας και του Σώματος Θηροφυλάκων της 5ης ΚΟΗ.

 Η επιτήρηση θα συνεχισθεί τόσο στους προαναφερθέντες ποταμούς όσο και στους λοιπούς ποταμούς του Νομού Ιωαννίνων και θα επιδιωχθεί η συμμετοχή και των Δασαρχείων αλλά και των φυλάκων των Φορέων Διαχείρισης. Οι έλεγχοι που έγιναν αφορούσαν τα επιτρεπόμενα αλιεύματα, τα μέσα αλιείας αλλά και τα επιτρεπόμενα μεγέθη και ποσότητες αλιευμάτων. Ταυτόχρονα έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις και διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Ακολούθησε εκτενής ενημέρωση των Θηροφυλάκων και των παρισταμένων φωτορεπόρτερ γιά τις μεθόδους αλιείας στους ποταμούς, επίδειξη fly fishing και απελευθέρωση αλιευμάτων (catch & release) από τον Αντιπρόεδρο του "ΑΣΤΡΑΙΟΥ" κ.Σταύρο Μπλέτσο.

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

flyfishinggreecelogoblack

Facebook Like

Follow us on:

Facebook
Twitter
Instagram-icon

Εγγραφή στο newsletter

Μέλος του Δικτύου Περιβαλλοντικών Οργανώσεων Ηπείρου

epiruseconet

Go to Top