Αστραίος

Πανελλήνιος Σύλλογος Fly Fishing και Προστασίας της Άγριας Πέστροφας

 

Νέα

Την Πέμπτη 19/11/2015 οι Πρόεδροι και Αντιπρόεδροι των Α.Σ.Ε.Α.Ιωαννίνων και Πανελλήνιου Συλλόγου Προστασίας Άγριας Πέστροφας και Fly Fishing "ΑΣΤΡΑΙΟΣ" επισκέφθηκαν τα Γραφεία του Κλιμακίου Ηπείρου της ΕΓΝΑΤΙΑΣ Α.Ε. και ενημερώθηκαν τόσο από τον Γενικό Δ/ντή κ.Σιόντη όσο και από τον Τεχνικό Δ/ντή κ.Τσέπα για την κατάσταση του ποταμού Αράχθου στο Περιστέρι Ιωαννίνων μετά την έξοδο της σήραγγας.

Περισσότερα...

12030334Με δαπάνες του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και Χαράδρας Αράχθου και καθ' υπόδειξη των μελών του Πανελλήνιου Συλλόγου Fly Fishinng & Προστασίας Άγριας Πέστροφας "ΑΣΤΡΑΙΟΣ" και του Α.Σ.Ε.Α. Ιωαννίνων, κατασκευάσθηκαν καλαίσθητες πινακίδες που θα τοποθετηθούν σε κομβικά σημεία της περιοχής ευθύνης του Φορέα. Η πρώτη τοποθετήθηκε στην περιοχή Σκλούπου από μέλη του ΑΣΤΡΑΙΟΥ

Περισσότερα...

11295

Το Σάββατο 16/5/2015 έλαβε χώρα με την παρουσία τοπικών ΜΜΕ, η πρώτη μικτή επιτήρηση ποταμών Βοϊδομάτη - Αώου από μέλη των Δ.Σ. των 3 Συλλόγων Ερασιτεχνικής Αλιείας (Α.Σ.Ε.Α.Ιωαννίνων, Α.Σ.Ε.Α. Κόνιτσας & Πανελληνίου Συλλόγου Fly Fishing & Προστασίας Αγριας Πέστροφας "ΑΣΤΡΑΙΟΣ" με την συνδρομή (σε μέσα και προσωπικό) του Αστυνομικού Τμήματος Κόνιτσας και του Σώματος Θηροφυλάκων της 5ης ΚΟΗ.

Περισσότερα...

Την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 και ώρα 11.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο της Κόνιτσας επιστημονική ημερίδα με θέμα "Τα ποτάμια της Ηπείρου - Ενδημική πέστροφα, ιστορία, προβλήματα, προοπτικές" την οποία συνδιοργανώνουν ο Αστραίος με τον Δήμο Κόνιτσας, τον Α.Σ.Ε.Α. Κόνιτσας και τον Α.Σ.Ε.Α. Ιωαννίνων

Περισσότερα...

10968894 647015672088032 1982550682 oΤην Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 στο Αμφιθέατρο ΥΠΑΠΕΝ ολοκληρώθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Θαλασσίων Βιολογικών Πόρων και Εσωτερικών Υδάτων (ΙΘΑΒΙΠΕΥ) του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚEΘΕ), υπό την αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων (ΕΓΥ) του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με θέμα «η οδηγία 2000/60 και η Προστασία των Εσωτερικών Υδάτων - Έρευνα και Προοπτικές».

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 3

Greek English

flyfishinggreecelogoblack

Εγγραφή στο newsletter

Facebook Like

Facebook
Twitter

Μέλος του Δικτύου Περιβαλλοντικών Οργανώσεων Ηπείρου

epiruseconet

Astraeus Fly Fishing Club